Bilt Hamber Korrosol Fallout Remover / Demir Tozu Temizleyicisi

ÖZELLİKLER

Yolda giden araçların büyük çoğunluğunu kirleten gömülü metal parçacıkların güvenli ve etkili bir şekilde uzaklaştırılması için PH-kontrollü, asit içermeyen, alkali olmayan demirtozu sökücü dekontaminasyon spreyi. Kullanımı kolay, renk değiştiren formülasyon. Ağır derecede kirlenmiş kaplamalarda dokunmadan temizleme.

ÜRÜN TANIMI

Bilt Hamber Korrosol, Metalik partiküllerin boya ve ciladan güvenli, etkili ve hızlı bir şekilde çıkarılması için kullanılır.
Gömülü metal partiküller, karayolu araçlarının büyük çoğunluğunu kirletmektedir. Boyanıza bakarak fark etmemiş olabilirsiniz, ancak bir dahaki sefere yıkanıp temizlendiğinde boyayı, özellikle yatay panelleri hafifçe hissedin; kaput, bagaj kapağı, tavan vb. Parmak ucuyla çok nazikçe dokunduğunuzda kaba bir gevreklik hissedebilirsiniz. Bunun havadan inen toz olduğunu düşünebilirsiniz – öyle değil. Balatalar ve diskler gibi frenleme yüzeyleri tarafından serbest bırakılan havadaki metalik parçacıklar, önünüzdeki araba fren yaptıktan sonra sıcakken yollarımız boyunca havayı doldurur, arabanız içinden geçerek boyanıza gömülürler.

Bu parçacıklar boya filmlerine nasıl zarar verir?

Bu parçacıklar yağmur suyu veya hava nemi ile reaksiyona girerek paslanmaya başlarlar. Korozyon ürünü (pas) demirden dört kat daha fazla yer kaplar ve boya, gömülü partikül etrafında yavaşça yırtılır. Bu durum, araç kaplamasının hem estetik hem de koruyucu özelliklerini yok eder.

Hızlı ve etkili … sadece yıkayın

Fosforik ve oksalik gibi sert asitler kontaminasyonu gidermek için iyi bir etkiyle kullanılabilirken, bu asitler korozyon ve iyi çelik arasında ve hatta boya filmlerinin kendileri arasında ayırım yapamadıkları için, partikülleri çıkarırken baz metaller veya kaplamaları da çıkarmaya çalışırlar.

Korrosol’ün etkili formülü ile, kirlenmiş panel üzerine basitçe püskürtülerek hızlı ve dramatik bir renk değişimi meydana gelir. Bu, aşınmış parçanın suda çözünür olduğunu ve ardından suyla durulamanın paneli metalik gömülmeden kurtaracağını gösterir.

Korrosol, cilalar dahil tüm oto kaporta boyalarında güvenle kullanılabilir.

Bazı Değerledirmeler

Bu gerçekten harika bir ürün, Bilt Hamber’ın tüm çeşitlerini kullanıyorum. Her şeyi vaat eden ve hiçbir şey vermeyen diğer markalara kıyasla fiyatlar çok iyi. Diğer rakip firmaların gösterişli ambalajlarına aldanmayın. Bu gerçekten işe yarıyor!
Bilt Hamber, korozyon önleme konusunda da ustadır. 

Bunu kil kullanmadan önce kullandım. Sprey başlığı iyi püskürtüyor ve kapsama alanı beklenenden daha fazlaydı. Kullanırken eldiven takmanızı tavsiye ederim. Kesinlikle renk değiştirir ve şişede ne yazıyorsa onu yapar. Arabayı cilalamak için harika bir hazırlık yapar.

Bunu karımın range rover’ında kullandım. Tekerleklerin iyi bir temizliğe çok ihtiyacı vardı. Bir kez uygulandığında tepki vermesi ve çalışmaya başlaması uzun sürmüyor. 30 saniye içinde tekerlekler büyük ölçüde kırmızı kanıyordu.

YouTube detaycılarının bunu incelediğini gördüm ve yanıltmadılar, bu çok iyi ve olması gerektiği gibi mora dönüyor. Evinizde açmayın kokuyor!

Bilt Hamber ürünleri birinci sınıftır. Kirlerin daha kolay çıkmasına yardımcı olduğu için farkı rahatlıkla görebilirsiniz.

İyi bir ürün. Garip bir kokusu var. Biraz pahalı ama karmaşık alaşım jantları temizleme işini iyi yapıyor. Üzerinde çalışmak için fırça kullanmak mantıklı.

Harika ürün, söylediklerini mükemmel bir şekilde yapıyor.Kullanımı gerçekten çok kolay.

Bu serpinti giderici harika. Kullandığım en iyilerden biri ama benim için Bilt Hamber dekontaminasyon için en iyilerinden biri.

Kötü koktuğu için iyi havalandırılan bir alanda kullanın, ancak çok iyi bir şey, bu bittiğinde %100 başka bir tane daha alacağım.

Sadece işe yarıyor, püskürtün 1-5 dakika bekleyin (kurumasına izin vermeyin) alaşım jantlar yapıyorsanız biraz fırçalayın!

Nereden Satın Alabilirim?

https://www.formulaxstore.com/bilt-hamber-korrosol-fallout-remover-demir-tozu-temizleyicisi-1-litre