Bilt Hamber Auto Foam / Köpük Battaniyesi Araç Yıkama Köpüğü

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:Kostik değildir.Etkili temassız temizleme yapılır.Biyolojik olarak çözünebilir.

UYGULAMA MİKTARI: 
Aracın kir durumuna göre PIR (Panel Impact Ratio) %1 ile %5 arasında sulandırılabilir.
1 lt Foam Lance köpük makinası için anlamı; yaklaşık 90ml-100ml Auto-Foam ve 900ml-910ml Su ile karışımı yapılabilir. 
Aracın daha kirli olduğu durumlarda köpük miktarı arttırılabilir.
Auto-Foam ile su karışımı yapılmış 1 lt Foam Lance ile 4-5 kere araç yıkanabilir. 

UYGULAMA:
Soğuk yüzeye uygulayın,
4-5 dakika bekleyip soğuk su ile durulayın.

Bazı Değerledirmeler

Her dolara değer. Teknisyenlerin araba detaylandırma tercihi gibi. Bilt Hamber’ı bilseydim, hiçbir şey yapmayan bu kadar çok Chemical Guys veya Gyeon veya Griots Garage ön köpükleri satın almazdım. Bu şey gerçekten işe yarıyor, 1000 mL köpük topunda 10 mL kullandım, süper sulu ve akıcıydı. Kelimenin tam anlamıyla tüm arabamı hiçbir şey yapmama gerek kalmadan temizledi. Bir daha asla başka birinden ön köpük satın almayın!

Zaten bildiğim çok köpürmüyor, ancak oradaki en iyi ön yıkamalardan biri olduğunu okudum ve duydum. Yıkamadan önce basınçlı yıkayıcı köpürtücümde kullandım ve çok kapsamlı bir yıkama için neredeyse tüm kir ve tozu çıkardı. Yine çok köpürmüyor ama gerek yok. Boyanın üzerindeki tüm tozu ve kiri kaldırır.

Bu ürün mükemmel. Sırf bunun için kar köpüğünün markasını değiştirdim. Beklentim hepsinin benzer olmasıydı, ama ah hayır! Bu farklı. Sonuçlar önceki (yüksek puanlı) ürünümden %100 daha iyiydi. Kar köpüğü uygulandıktan sonra, araba elde yıkama gerektirmeyecek kadar temizdi. Fazladan paraya değer ve bundan sonra başka bir marka almam.

Pek çok farklı kar köpüğü kullandım, hepsi sorunsuzdu – ancak bu Bilt Hamber köpüğü diğer tüm köpüklerden daha çok etkiliyor. Köpük paranızın karşılığıdır ve arabanızdaki pisliği temizlemek için mızrağınızda bir sürü köpük kullanmanıza gerek yoktur. Arabadaki tüm kiri temizlemek için harika bir iş çıkarır ve çoğu zaman arabaya dokunmadan elle temizlenmiş gibi görünmesini sağlar. 

Şimdiye kadar kullandığım en iyi kar köpüğü, en kalın olanı değil, bu yüzden bazı insanlar muhtemelen diğer markaları tercih ediyor, ancak sonunda, diğer markalara göre zemindeki kir miktarı fark ediliyor. Bilt hamber serisindeki her ürün harika.

Şimdiye kadar sadece bir kez oldukça kirli bir arabada kullanıldı, iyi püskürtüyor ama çok kalın ve kremsi değil, ürün sadece bu şekilde, ancak gerçekten iyi çalışıyor ve dürüst olmak gerekirse, kullandığım en iyi köpük temizleyici arabayı gerçekten temizliyor, hatta o inatçı yol katran izleri gitmişti. Sadece talimatları ve seyreltme kılavuzunu takip edin, hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

Şimdiye kadar kullandığım en iyi kar köpüğü. Diğer kar köpükleri kadar kalın değil ama kesinlikle iyi temizliyor. 200ml’yi 600ml su ile kullanıyorum ve mükemmel çalışıyor ve seramik sprey kaplama olan korumamı hiç soymadı veya zarar vermedi.

Bu kar köpüğü hakkında çok iyi yorumlar duydum, bu yüzden denemeye karar verdim ve hayal kırıklığına uğratmadı. Kalın bir köpük değil ama işe yarıyor ve gerçekten ihtiyacınız olan şey bu. Kar köpüğünün çalıştığını ve arabadaki kirin kaydığını görebilirsiniz. Yaklaşık 5 dakika açık bırakıyorum ve sonra arabayı duruluyorum. Muhtemelen piyasadaki en iyilerden biri, bu yüzden bu kadar pahalı.

Mükemmel ürün, bunu karşılaştırmak için başka bir kar köpüğü kullanmadım ama bu ürüne bağlı kalacağım. Arabamı basınçlı suyla yıkıyorum ve bu kar köpüğüyle kapağında hala kir var ve 5 dakika beklettikten sonra tekrar jet yıkama ve kir çıkıyor. Karcher k2 basınçlı yıkayıcıda kullanıyorum ve bu ürünün 200 ml’sini bir kar köpüğü mızrağında 300 ml sıcak su ile seyreltiyorum.

Nereden Satın Alabilirim?

https://www.formulaxstore.com/bilt-hamber-auto-foam-kopuk-battaniyesi-5-litre