Bilt Hamber Auto Wash Car Shampoo / Konsantre Araç Şampuanı

ÜRÜN TANIMI

  • Yüksek konsantre Şampuan 1:2000 oranında sulandırılır
  • Renklendirici, wax, cila, parfüm veya koyulaştırıcı içermez
  • Kiri nazikçe çıkarır
  • 10 litre Kova için yalnızca 5 ml şampuan yeterlidir
  • Autoexpress ‘Best Car Shampoo 2015’ – winner!

UYGULAMA


Auto-Wash oldukça konsantre bir araç şampuanıdır, sadece 5 ml kaşık (1 çay kaşığı 10 litrelik kovaya) yeterlidir.
Düşük viskozitesi kolayca dökülmesini sağlar, ölçülen miktar ılık su ilave edilmeden önce temiz bir kovaya 
boşaltılmalıdır, böylece boya temizliği için kalın bir köpük oluşturur.
Çok inatçı yağlı filmlerin çıkarılması için, temiz bir pamuklu çubukla ön yıkama leke temizleyicisi olarak kullanılabilir.

Bazı Değerledirmeler

Arabanızı yıkadıktan sonra cilalamayı planlıyorsanız, cila içermeyen bir araba şampuanı kullanmanız önemlidir. Bu ürün, cila içermeyen çok etkili, yüksek konsantrasyonlu bir araba temizleme şampuanıdır, bu nedenle daha sonra uygulanan cilaların veya dolgu macunlarının etkinliğini, görünümünü veya uzun ömürlülüğünü etkilemez. Bu günlerde denediğim her Bilt Hamber ürününden gerçekten etkilendim ve bu bir istisna değil.

Bilt hamber ürünlerine yeni başlayan biri olarak, ürünlerinin fiyatları piyasadaki benzer araba temizleme ürünlerinden biraz daha yüksek olduğu için biraz emin değildim. Şişe de hayal ettiğimden çok daha küçüktü ve ilk tepkim, düzenli olarak daha fazla satın almam gerektiğiydi. Ancak sadece bir kullanım, bunun doğru harcanan bir para olduğunu doğruladı. Dolu bir su kovasında yalnızca en küçük miktar Auto-Wash, derin bir temizlik sağlamakla kalmadı, aynı zamanda parlak bir yüzey bıraktı. Bu ürünü şiddetle tavsiye ederim.

Bu şampuanın 5 ml’si 10 L suya ve size kaygan bir his ve iyi temizleme özellikleri verir. Bir kokusu yok ve belirtilen ölçülerden fazlasına ihtiyacınız olmayacağından bir ölçü kaşığı veya şırıngaya ihtiyacınız olabilir. Çok büyük miktarlarda köpük beklemeyin. Gereksiz BS içermeyen, mükemmel ürünler üreten saygın bir İngiliz şirketinden paranızın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz.

Mükemmel bir şekilde köpürür ve temizler AMA çay kaşığı ölçüsüne AUTO WASH uyun, çünkü daha fazlası israftır. Onu bu kadar iyi yapan şey bu özelliği. Bu karışımda cila yok, bu yüzden arabayı cilalamak istediğimde yıkama sonrası cilamı kullanacağım.

Mükemmel ürün! Öneri, ılık su kovası başına sadece 5 ml kullanmak yeterli gelir, ancak emin olmak için bir kapağı dolu kullanmaya karar verdim ve 2 arabayı kolayca yıkamamı sağlayan kalın bir köpüğüm olduğunu gördüm. Yıkama sırasında süngeri arabanın üzerinde kaydırır, kolayca durulanır ve hoş bir parlaklık/koruyucu bariyer bırakır. Bunu kesinlikle tekrar satın alacağım. Şişesi küçük olmasına rağmen çok fazla kullanmanıza gerek yok. NOT: Bu üründen önce, bir daha geri dönmeyeceğim Halfords/Triplewax araba şampuanı kullanıyordum.

Gerçekten iyi çalışıyor, güzel köpürüyor ve arabada ipeksi bir his veriyor. Çok iyi temizler ve geride az köpük bırakır, bu da arabayı durulamayı ve kurutmayı çok daha kolaylaştırır. Bir kovada 5 ml, bu küçük şişeden yaklaşık 60 yıkama anlamına gelir, bu da çok iyi bir değerdir.

Bu araba yıkama şampuanı çok iyi bir temizleyicidir. Karavanımızı ve arabamızı temizlemek için kullanıyorum, diğer ürünlerin bozduğu karavan tarafındaki siyah çizgileri kolayca temizledi.

Çok kolay köpürür ve kalıcıdır, bu harika. Kovada kaybolan şampuanları sevmiyorum ve sanki arabanızı suyla yıkıyormuşsunuz hissi veriyor. Bunun bir sürü balonu var ve uzun süre gidiyor.

Nereden Satın Alabilirim?

https://www.formulaxstore.com/bilt-hamber-auto-wash-car-shampoo-konsantre-arac-sampuani-500ml